Vad vi erbjuder

SMP

Vad är SMP?

 

Scalp Micro Pigmentering är en unik och icke kirurgisk metod mot håravfall hos både kvinnor och män genom att tatuera in bläck (pigment) i hårbotten med en nål. Målet är att replikera den exakta formen och storleken på hårsäckarna genom att tatuera in små pigment partiklar i hårbotten, vilket ger en illusion av hår.

 

SMP för personer som har genomgått hårtransplantation men inte är nöjda med resultatet eller hårtätheten. Ibland blir resultatet efter en hårtransplantation inte som förväntat. SMP eller hårbotten mikropigmentering är en perfekt lösning för dem. SMP kommer att hjälpa sådana människor att uppnå ett fylligare och bättre hårfäste och mer naturligt hår.

 

SMP för ärrkorrigering eller för att täcka olika typer av ärr. Scalp Micro Pigmenterin används ofta för att täcka ärr. Ibland på grund av hårtransplantation tenderar människor att utveckla ärr på huvudet. I sådana fall kan SMP hjälpa till att dölja dessa ärr och ge ett naturligt utseende.

 

SMP för alopeci – Alopeci är ett tillstånd eller sjukdom som gör att hår faller av i små fläckar.. För personer med ett sådant tillstånd är Scalp Micro Pigmentering en perfekt lösning eftersom det hjälper människor att dölja dessa områden.

 

Shadow Scalp Micro Pigmentering – Shadow Scalp Micropigmentation används för att ge naturliga resultat. Som namnet antyder används shadow SMP för att skapa ett fylligare hår.


Scalp Micro Pigmentering ser fantastiskt enkelt ut och konceptet är enkelt, men sanningen är att det är mer en konstform än en vetenskap. Artisten kontrollerar många faktorer som resulterar i ett realistiskt och naturligt resultat. Varje klients hårbotten är olika och behandlingen bör anpassas individuellt för varje kund.