SMP Touch Up

Vi hjälper dig

SMP Touch Up

SMP Touch Up:

SMP kan blekna med tiden och du kan behöva en korrigering procedur. Hur ofta du behöver korrigera mikro pigmenteringen av din hårbotten beror på många faktorer, såsom direkt solexponering, immunförsvar, hud typ, genetik, etnicitet och livsstil. Vissa klienter kommer att behöva bättringar vart tredje år, och andra kan kräva en bättring vart 5:e år, och vissa kommer aldrig att behöva en bättring. Det finns inget sätt att veta, det varierar från person till person. 

SMP kan blekna med tiden. Att blekna är inte alltid en dålig sak. Ibland när vi är yngre gillar vi den där hårda looken, och när vi åldras är vi mer bekväma med en mjukare look. Allt eftersom tiden går, kanske du vill ändra din SMP-behandling för att passa ditt nuvarande utseende.

Återskapa ditt utseende eller ändra ditt utseende. Kanske vill du ändra ditt hårfäste från ett ”väldefinierat” till ett ”spritt och mjukt hårfäste.” Du kanske gillar och vill behålla den bleka färgen men nu vill du lägga till lite mer densitet. Oavsett om du vill ha en ”Refresh” eller en ”New Look”, kan vi göra det åt dig. Vi kan hjälpa dig att återuppliva hur din ursprungliga SMP såg ut eller hjälpa dig att uppnå ditt nya föredragna utseende.

Oavsett om du har haft din mikropigmentering i hårbotten hos oss eller någon annanstans kan vi hjälpa dig. Vi kan uppdatera, justera och förbättra eller ändra din stil för att matcha dina nuvarande preferenser.

Vad kostar det att bättra upp SMP? I slutändan kommer kostnaden för din hårbottenbehandling att bero på hur mycket arbete som behöver göras. Efter en konsultation eller genomgång av bilder av din hårbotten ger vi dig gärna en offert för din SMP-touchup.